English

Stud.jur.

Vi søger løbende engagerede studentermedhjælpere. Du er meget velkommen til at sende en ansøgning til advokat Ulrich Birch Hartmann (ubh@jpb.dk) med CV, karakterudskrift og eventuel anden relevant dokumentation. Hvis du vil høre nærmere om arbejdet som studentermedhjælper, er du velkommen til at ringe til Ulrich for at høre nærmere.

Advokatfuldmægtige

Vi søger løbende dygtige advokatfuldmægtige enten direkte fra eksamenen eller med erfaring fra andre advokatfirmaer. Ansøgning kan sendes til advokat Sune Westrup (sw@jpb.dk) bilagt CV, karakterudskrift og anden relevant dokumentation. Du er også velkommen til at ringe til Sune for at høre nærmere om arbejdet som advokatfuldmægtig hos Jon Palle Buhl.

Advokater

Vi er løbende åbne for tilknytning af dygtige og erfarne advokater til vores firma. Du er meget velkommen til at sende en ansøgning til advokat Sune Westrup (sw@jpb.dk) bilagt CV, karakterudskrift og anden relevant dokumentation.

Advokatfirmaet Jon Palle Buhl     Valkendorfsgade 16     1151 København K     Telefon +45 3348 0000     Fax +45 3348 0048

Indstillinger for cookie-samtykke