English

Internationalt

En betydelig del af Jon Palle Buhls rådgivningsvirksomhed indebærer bistand til danske klienters aktiviteter ud af Danmark samt bistand i forbindelse med udenlandske klienters aktiviteter i Danmark, og Jon Palle Buhl lægger afgørende vægt på at kunne yde sådanne klienter en hurtig og effektiv assistance i deres internationale retsforhold.

Jon Palle Buhl har gennem årene udviklet et globalt netværk af advokatforbindelser, som advokatfirmaet benytter, når det er relevant i det internationale arbejde. Dette netværk er bl.a. udviklet gennem medlemskab og bestyrelsesposter i International Bar Association, Union International des Avocats og Association International des Jeunes Avocats samt gennem advokaternes kortere og længere arbejdsophold og studieforløb i udlandet.

Jon Palle Buhl er ikke tilknyttet et fast kædesamarbejde, og Jon Palle Buhl står derfor frit til at vælge den bedst egnede samarbejdspartner i hver enkelt sag.

Jon Palle Buhls netværk og moderne teknologi sætter advokatfirmaet i stand til hurtigt at kunne yde rådgivning i internationale retsforhold.

Advokatfirmaet Jon Palle Buhl     Valkendorfsgade 16     1151 København K     Telefon +45 3348 0000     Fax +45 3348 0048

Indstillinger for cookie-samtykke